Novi Sad
15.12.2014.
08:07 > 08:56
U Udruženju privrednika iz Novog Sada kažu da je i pored smanjenja poreza, cena koju plaćaju i dalje najmanje četiri puta veća od realne.
  • Siromah

    15.12.2014 15:37
    "Sveti Aleksandre Pičkousti"
    Molim Ti se svevišnji: Oporezuj crkvu i njihovu mafiju!!! Vrati sirotinji penzije i plate!!!
  • LOL

    15.12.2014 12:00
    za anonimusa
    Slazem se s tobom ja bih voleo da imam m..a da tako radim al na zalost nemam.Sve redovno prijavljujem, sve redovno placam i naravno uvek ja na...m. St se tice poreza konkretno ne moras ti uopste da uknjizis nekretninu , prijavis je na svoje ime registrujes u katastru itd. da bi dobio porez na svoje ime dovoljno je samo da se prijavis za informatiku.Tako sam ja prosao zgrada u koju je trebalo da se uselimo nije bila gotova, resavala se papirologija prepisi vode, struje na ime vlasnika i gle cuda nismo ni stvari uneli stigne nam porez.Ne pitajte me sta su mi odgovorili kad sam ih pitao dali su normalni ali realnost je da sam na kraju platio i to ekstra porez posto naravno jos nisam bio prijavljen na tu adresu jer se nismo ni uselili.
  • Mile

    15.12.2014 10:54
    Samo 4 puta povećani porezi. Njima nije dovoljno ni da se povećaju 40 puta. Alavosti nema kraja. I misle da će tako do veka. Ali ni crni petak nije tako daleko za alavost i bezobrazluk
  • 15.12.2014 08:23
    sloboda
    pre bi skocio u dunav sa mosta sa kamenom oko vrata nego prijavio bilo sta ovoj banancini koja parazitima udavi svaku zdravu pojavu u ekonomiji...za rucak i racune zaradim na crno ali se osecam slobodan od odgovornosti da hranim neman koja me unistava

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna